top of page

Alles over ons

JS Dreamhorses is gespecialiseerd is in het trainen en verkopen van paarden. het bedrijf is opgericht door Joan Schuijff, een bekende paarden trainer die jaren lange ervaring heeft met het opleiden van paarden op verschillende niveaus. Joan heeft zich gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden & de springsport.

wij leiden paarden op met veel geduld, toewijding en expertise.  we geloven in een harmonieuze

 samenwerking tussen ruiter en paard en streven ernaar om het beste uit elk paard te halen.

paarden zijn bij ons welkom in training voor het

zadelmak maken en het verder doorrijden.  hierna begeleiden we eigenaren op locatie verder d.m.v. les

bij ons kan u terecht voor de aankoop van uw droompaard.

wij bieden een breed scala aan paardenrassen en -types aan, waaronder dressuurpaarden, springpaarden, recreatiepaarden en fokmerries. wij streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen paard en ruiter. we bieden gedetailleerde informatie over elk paard, inclusief stamboom, prestaties, gezondheidsinformatie en karaktereigenschappen. zodat potentiële kopers in staat om weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van een paard. we hechten veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. we streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

 

op stal werken we met een klein team aan de verzorging & training van de paarden. wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben stagiaires waar wij hecht mee samenwerken om het welzijn van de paarden te garanderen.

  

CEF5FF78-3654-42AD-96C0-B1820787243D.jpeg
bottom of page